Pályázati felhívás LED izzókra 2017

 

A 2014-es évhez hasonlóan és a nagy érdeklődésre tekintettel ismét lehetőség nyílik LED izzókra pályázni szociálisan rászoruló személyek, családok részére.

A PÁLYÁZAT KERETÉBEN MEGÍTÉLHETŐ LED IZZÓK (PHILLIPS PILA E27-ES FOGLALATÚ 9W TELJESÍTMÉNYŰ) SZÁMA 2239 DARAB. EGY PÁLYÁZAT KERETÉN BELÜL/ EGY PÁLYÁZÓ SZERVEZET/INTÉZMÉNY ÁLTAL MAXIMUM 300 DARAB, ÉS EGY HÁZTARTÁSBAN MAXIMUM 3 DARAB IZZÓ IGÉNYELHETŐ, ÉS ÍTÉLHETŐ MEG.

A pályázatot továbbra is Családsegítő-és Gyermekjóléti Szolgálat és/vagy Központ, és/vagy települési polgármesteri hivatal nyújthatja be.

A szociálisan rászorulók javára a pályázatot postai úton, indoklással együtt, aláírva és hivatalos bélyegzővel ellátva nyújtsák be, ahol jelöljék meg, hogy milyen szociális ellátásban részesülnek az igénylők, és az ellátást mennyi ideig kapják, valamint az egy főre eső jövedelem nem haladhatja meg az üregségi nyugdíjminimum másfélszeresét, 57.000,- Ft-ot.

A pályázatokat határidő nélkül lehet benyújtani 2017-ben, de a már beérkezett pályázati igények alapján hoz döntést a kuratórium.

A pontos pályázati kiírás, adatlap innen letölthető! (pdf) (doc)

Letölthető névjegyzék: (xlsx)